Lite historik

Doggers/Hundkiosken startades 1995

1993 - 1998

Varför hundskor?

Frågan har inget bra och klart svar - men i början av 1990-talet kom jag i kontakt med innovatörer och professionella inom kategorien hundförare med räddningshundar som sitt huvudsakliga intresseområde. Detta ledde till att jag startade en tillverkning av hundskor för räddningshundar, vilket i sin tur fick som konsekvens att även kategorin Djursjukhus kontaktades vilket resulterade i att även specifika modeller för deras behov utvecklades.

1999 - 2006

Tiden går och vi kör på.

Det ställdes ut på mässor både i Jönköping och Göteborg. Besök gjordes på Djursjukhus i USA och Holland - det producerades och såldes hundskor och bandageskydd till de som ville ha. Mitt i detta tumult kom även idén om externa (inte egentillverkade) produkter upp på agendan. Oh my dog i Frankrike  kontaktades och plötsligt så såldes det schampo och parfym. Som om detta inte var tillräckligt startades även import från USA av exklusiva halsband och koppel.

2016

Sluta svetsa och sy - börja gjuta.

Visst låter det självklart och enkelt - frän att ha utvecklat, svetsat och sytt hundskor och bandageskydd i mer är 200 olika storlekar, färger och material, togs beslutet att börja gjuta produkterna i naturgummi. Allt för att banta ner sortimentet och samtidigt kunna leverera 100% vattentäta produkter.

2021

Dags att sluta!

Nu räcker det - nu är det dags att sluta och gå i pension.
Du som är intresserad att driva idén med att ge hundägare och professionella bra produkter kontakta mig så diskuterar vi fram en lösning för övertag.
Du kanske redan idag jobbar hemifrån och vill komplettera med annan verksamhet inom hundbranschen.
Ring mig - det kan löna sig!

Hälsningar
Gunder Modén
0735-011944

2021 -

Kör igång direkt!

Allt finns från:
- Kunddatabaser
- Underleverantörer
- Produktionsverktyg
- Litet lager ( ryms i hörnet på garaget)
- Webbshoppar
Hundkiosken väntar på att du som innovatör tar den vidare, hör av dig!

Hundkiosken kan bli din - ring!

Made with Mobirise free maker